Anrik historia byggd med passion

I Italien är Bianchi nästintill heligt

Man pratar om ”passione celeste”; den himmelsblå passionen, och med cykelvärldens mest anrika historia finns det gott om just passione. Efter att ha byggt cyklar i över 130 år i Lombardiet har Bianchi inte bara satt sin prägel på cykling i världen, utan även blivit en viktig del av den italienska kulturen.

Samtidigt som legendarer inom cykelsporten, såsom Coppi, Gimondi, Cipollini och Prim, har skördat otaliga segrar genom åren blickar vi alltid framåt.

Med den kunskap och erfarenhet som finns i över ett sekel av cykeltillverkning siktar Bianchi alltid på att göra vår senaste cykel till den bästa som någonsin byggts. Precis som den kyliga vårmorgonen år 1885, när den allra första Bianchi-cykeln rullades ut från gatan Via Nirone i Milano, byggs fortfarande alla våra cyklar med äkta kärlek och passion som du bara får i en Bianchi. Det är det som är passione celeste.

Här bokar du tid med en av våra mekaniker

En Bianchi ska alltid

…vara i toppskick. Det förtjänar den. Samtidigt vet vi att alla inte har möjlighet, tid eller kunskap att sköta sin Bianchi på ett idealiskt sätt. Därför vill vi hjälpa dig och se till att när du sätter dig på din Bianchi ska den alltid kännas perfekt. I vår verkstad får din Bianchi precis all den omsorg den behöver.

I vår verkstad så är du alltid välkommen att lämna in din Bianchi. Vi går igenom den efter era önskemål, krävs mer än så kontaktar vi er med förslag på hur vi löser problemet. Då vi är oerhört stolta över vårt varumärke så lägger vi ner själ och hjärta i all service oavsett om det är en Via Nirone för 10,000 kr eller en Oltre XR2 för 115,000 kr.

Mekkurser

Vid dessa kurser vill vi delge er våra bästa tips och knep, för att just din cykel alltid ska kännas som ny. Boka in dig själv, ditt kompisgäng eller din cykelklubb på en mekkurs och få en unik lektion anpassad efter Era önskemål.

  • 1-5 personer 699 kr/person
  • 5-9 personer 499 kr/person
  • Fler än 10 personer 399 kr/person

Normal kurstid drygt 1 timme, men givetvis går upplägget att skräddarsy utifrån Era önskemål. Här kontaktar du oss för mekkurser

Här bokar du tid med någon av våra mekaniker